Totaal aantal pageviews

vrijdag 27 mei 2011

 
woensdag, 25 mei 2011 09:21
SINT-KATHERINA-LOMBEEK - Vera Verbeken (49) uit Sint-Katherina-Lombeek vertrekt eind juli naar Rome. Niet zoals de meesten mensen met het vliegtuig of de auto maar wel met de fiets in het kader van Think Pink, een bewustmakingscampange in de strijd tegen borstkanker. Om haar tocht te financieren is ze nog op zoek naar sponsers.
De 49-jarige Vera Verbeken uit Sint-Katherina-Lombeek stoomt zich stilaan klaar voor de fietstocht van haar leven. Op 30 juli vertrekt ze met negen andere sportieve Vlaamse dames op eigen kracht naar Rome, en dat allemaal voor het goede doel. "We zullen op vijftien dagen bijna 1.800 km afleggen in het kader van Think Pink, een bewustmakingscampagne in de strijd tegen borstkanker. Toen ik over het project hoorde voelde ik mij onmiddellijk aangesproken. Twee van mijn zussen hebben immers borstkanker gehad maar overwonnen de ziekte gelukkig omdat ze er heel vroeg bij waren. Jammer genoeg sterven nog veel te veel vrouwen aan borstkanker, onze fietstocht moet iedereen bewuster maken zodat er minder slachtoffers vallen."
Vera traint momenteel 300 kilometer per week, binnenkort trekt ze dat op naar 450 km. Intussen zoekt ze mensen die haar voor de tocht naar Rome per kilometer een halve euro wil sponsoren. "Al het geld gaat uiteraard naar Think Pink", zegt ze.  Een bijdrage storten kan op 083 45 99 086 28."
Om het project te promoten staat Vera op 2 juni op de wekelijkse markt met een Think Pink cocktail.

Voeg toe aan :

Facebook

Geen opmerkingen:

Een reactie posten